Bài viết mới
Home / Tin Giáo phận / Giáo xứ Dũng Vi hân hoan mừng lễ ba trong một

Giáo xứ Dũng Vi hân hoan mừng lễ ba trong một

“Hoan hô Vua Giêsu chào mừng đấng cứu thế. Hoan hô Vua Giêsu chào mừng Chúa Kitô.”

Chúa Nhật 24/11/2019, Giáo xứ Dũng Vi hân hoan mừng lễ ba trong một:

1. Mừng lễ Kitô Vua bảo trợ ban hành giáo.

2. Lễ giỗ thầy già Đaminh Tín – Ngài là người đã mang đạo đến quê hương Dũng Vi —— Kỷ niệm 132 năm đón nhận tin mừng.

3. Lễ khởi công, xây dựng làm phép diện tích nhà mục vụ.

Với sự hiện diện cha quản hạt Giuse Nguyễn Văn Phong, Cha xứ Giuse Nguyễn Hoàng Ân, Cha phụ tá Phaolô Nguyễn Khắc Trọng, BHG xứ Dũng Vi – Cẩm Giang, quý khách gần xa về chung chia niềm vui với giáo xứ, cùng toàn thể đông đảo giáo dân. Vào lúc 9h sáng, cha quản hạt Giuse đã chủ tế dâng thánh lễ cùng đồng tế cha xứ Giuse và cha phụ tá Phaolô.

Trong bài giảng, cha quản hạt luôn hướng cho chúng ta biết chỉ có một Vua là Chúa Kitô. Chúng ta cần có đời sống noi gương theo Vua Kitô để trở lên thánh thiện. Nguyện xin Chúa, Mẹ Maria, thánh Giuse luôn chăm sóc giáo xứ quê hương chúng con, nhờ lời chuyển cầu xin Chúa ban cho công trình nhà mục vụ giáo xứ chúng con sớm được hoàn thiện tốt đẹp trong ơn Chúa.

Giáo xứ Dũng Vi

Tài liệu Hội trưởng gia đình tháng 12/2022

File Word: Đề tài HTGĐGPBN 12-2022 File PDF: Đề tài HTGĐGPBN 12-2022

7 comments

1. Caffeine, a natural antioxidant derived from coffee, acts as a diuretic and can help to relieve water retention, a major cause of puffiness under the eyes. The added Matrixyl 3000™ peptide can help reduce the appearance of fine lines and the smooth texture provides a perfect canvas for make-up. The manufacturers of several eye creams claim that their products can reduce dark circles. Learn how to choose the best eye cream for dark circles here. “A moisturizer is intended to maintain and or increase hydration of the skin surface,” says Dr. Monica Li, a dermatologist and clinical instructor at the University of British Columbia’s Department of Dermatology and Skin Science. “As such, it can be used almost anywhere on the body.” If you skin is sensitive or reactive, avoid formulas that contain retinol and opt for gentle, hydrating ingredients like hyaluronic acid and aloe vera. https://artmight.com/user/profile/734751 COVERGIRL is one of my personal favorites at the drugstore thanks to their selection of no-B.S formulas and easy-to-love results. it promises 60% longer lashes and a lightweight formula that slides on without getting all over the place. And for the last mascara on the list, we have the Le Volume de Chanel Mascara from Chanel. Chanel is one of the most well-known and iconic brands in the world, and its makeup rarely disappoints. This mascara is fantastic for instant volume and getting longer and thicker lashes. Beyond a thickening and lengthening formula that gives you enviable lashes, this extravagant mascara also cares for your lashes with a powerful peptide technology. Over time, this mascara also helps to enhance the appearance of natural lash length, thickness and fullness. Its double helix brush also helps separate lashes for a perfectly defined effect.

2. buy ampicillin without prescription erythromycin sale erythromycin 500mg oral

3. buy fildena 100mg online cheap careprost without prescription methocarbamol sale

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.